4.12.13

Τουρλού Παλαιολόγου, ιστορίες γι αγρίους


Και πάλι λοιπόν σήμερα, κυρίες και κύριοι και αγαπητά μου παιδιά, θα μας απασχολήσει το μέγα αιώνιο ερώτημα:
Το αυγό έκανε το χρυσαυγήτη ή ο χρυσαυγήτης την κότα;
 

Ιδού και ο βάρδος των σύγχρονων ναζιστικών ταγμάτων εφόδου, ο υμνητής της χούντας και της σκυλοματσομαγκιάς του κώλου, συνεχιστής της οριεντάλ υποκουλτούρας, αρνητής της τσιγγάνικης καταγωγής του (τσαμπίκος - μπόχαλος, τουρκόγυφτος συγκεκριμένα και ας με συγχωρήσουν οι σύντροφοι - συντρόφισσες για το ύφος μου), ο ένας και μοναδικός, ο πρίγκηπας της βαθιάς αρχαιοελληνικής γνώσης, το μοναδικό ενδυματολογικό γκροτέσκο που θα μπορούσε άνετα να συναγωνιστεί με άμυλα και αθλητικό πνεύμα, τον αξεπέραστο Μάγκα.
Ο "στη μέση του δρόμου στάθηκα αλλά είχαν απεργία οι φορτηγατζήδες" αυτοπροσώπως:



- Σύντροφε έχω την εντύπωση πως λαϊκίζεις.
- Θα με καταλάβουν και τα ράφια, τέλος.

Εν το μεταξύ έχει βουίξει ο χώρος και ο τόπος με το τηλεπαθητικό μήνυμα που διαδίδουν εδώ και κάμποσο καιρό, αλληλέγγυες επαναστατικές δυνάμεις και εφεδρείες από το υπερπέραν, με σκοπό την τόνωση του πεσμένου ηθικού ορισμένων συντρόφων οι οποίοι παρ ολίγο να καταθέσουνε τα όπλα:

"Πληροφώρηση και διάδωση ιδεών, με σκοπό τη διαπαιδαγώγηση για τον τρόπο οργάνωσης της κοινωνίας, ύστερα από την ανατροπή του υπάρχοντος status quo, μετά την καταστροφή του πλανίτη γη και την οργάνωση της μαζικής μετανάστευσης των εναπομείναντων, σ' άλλη γης, σ' άλλα μέρη..
(Η τελευταία φράση είναι το κλειδί αλλά και το έναυσμα αφύπνισης, των υποστηρικτών μας και μη, σε αυτό το παγκοσμίας εμβέλειας εγχείρημα, που ευελπιστώ ότι θα αλλάξει τη μορφή του πλανήτη όπως την ξέραμε, μια για πάντα και ανεπιστρεπτί.)
Πιστέψτε σε εμάς.
Δεν υπάρχει άλλη επιλογή.
Θα φέρουμε το τέλος, διότι μοναχά με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να ελπίζουμε σε μια νέα, ελπιδοφόρα χρυσή εποχή για την ανθρωπότητα.

 Τύφλα να χει ο Ποσάδας. Κατατάξου κι ΕΣΥ στις στρατιές μας, η Επανάσταση σε χρειάζεται!"


Άμα με υγεία και παιδεία, καταφέρει αυτή η κυβέρνηση να παραμείνει όρθια, αυτό θα σημαίνει πως προσπαθήσαμε πολύ!

Φταίνε τα μαντριά που έχουν βάλει τον κόσμο μέσα. Η εξουσία πλέον δεν πολεμάει με τους όρους που μας έχει δώσει εμάς να πιστεύουμε. Όσο περιοριζόμαστε στα "αριστερός", "αναρχικός¨, "κομμουνιστής" και λοιπές ταμπέλες, θα είμαστε χωρισμένοι και το κράτος θα γελά. Μας έχουνε βάλει σε κουτάκια και μας παίζουνε κανονικά. Έχουμε αποβλακωθεί εντελώς. Η εποχή έχει αλλάξει και εμείς ακόμα παίζουμε τους καμπόιδες και τους ινδιάνους.



Και θα κλείσω αυτό το μίνι τουρλού, με μια παλαιά πραγματική ιστορία, έτσι για να έχει απ όλα και να μπορώ να δικαιολογήσω κάπως καλύτερα τον λόγο της δημιουργίας και ύπαρξής του.

Αναστενάζουν τα artan και τα σιρόπια αδειάζουν
Της Ένωσης οι αετοί καριόλια κατεβάζουν
Tavor, stedon, hypnosedon
Jactus, dovavixil και peracon
Χασίσια πιείτε, όλοι μαστουρωθείτε
Πιείτε - πιείτε - πιείτε!

Επική παραλλαγή του ύμνου της ΑΕΚ, που την άκουσα πρώτη φορά στα τέλη της δεκαετίας του 80' κάπου στα Εξάρχεια, από "τοξικούς / χαοτικούς" οπαδούς που αράζανε τότε στο "δωματιάκι" και σκορπούσαν συχνά τον τρόμο σε ανυποψίαστους νοικοκυραίους αλλά και μπάτσους, στις περιοχές Γκύζη, Εξάρχεια, Ακαδημίας, Πατησίων και γύρο.
Οι περιθωριακές ομάδες των Εξαρχείων θα έλεγε κανείς.. Εγώ θα έλεγα, προβληματισμένο και ζωντανό κομμάτι της νεολαίας που έψαχνε τον τρόπο να αντιταχθεί στο σύστημα. Κάποιοι τα καταφέρανε να βρούνε το δρόμο της αντίστασης, άλλους τους απορόφισε το σύστημα και άλλους η κρατική καταστολή της πρέζας.



Δόξα και τιμή στο Νότη Βελουχιώτη!
Ακολουθεί άσμα λαϊκό, αντιφασιστικό: Το παλιόπαιδο (σκατοφασίστας) VIDEO PLAY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου